Žádost o podporu BB Areny


Prosíme Vás o pomoc při překonání následků nuceného uzavření BB Areny

BB arena je pražské multifunkční sportovní centrum, které se škálou svých aktivit zaměřuje nejen na profesionální a amatérské sportovce, ale nabízí především sportovní vyžití rodinám s dětmi, seniorům či handicapovaným sportovcům.

Spolupracujeme se sportovními kluby, jako například florbalový klub Black Angels, šermířský klub SC Praha, badmintonový oddíl SK Prosek, tenisovou školou Tallent, Sportovní akademií P&M, Badmintonovou školou Letňany a za dobu naší historie prošlo našimi halami tisíce dětí, které k nám chodily rády a spokojené, že mohou dobře sportovat a mít dostatečně kvalitní zázemí. Nemohu také zapomenout na hobby sportovce a amatérské sportovce, bez kterých by náš areál fungovat nemohl a bez kterých by celé hospodaření nikdy nemohlo vycházet.

Rádi bychom Vás touto cestou poprosili o jakoukoli podporu v této složité době, a to buď formou nákupu depozitu prostřednictvím našeho rezervačního systému nebo formou daru. Pokud nás budete chtít podpořit formou nákupu depozitu, je na Vašem zvážení, zda uvedený depozit opravdu využijete nebo jej necháte propadnout. Samozřejmě Váš depozit po nákupu je platný a je připraven k Vašemu čerpání.

Pokud byste nás chtěli podpořit formou daru, pošlete, prosím, Vámi určenou částku na náš účet 237 228 2001/5500. Do poznámky , prosím, uveďte své jméno a že se jedná o dar. Pokud byste chtěli na Vámi darovanou částku potvrzení, které slouží k odpočtu z daní z příjmu, klikněte na tlačítko pod textem a do emailu napište, že žádáte o vystavení potvrzení o přijetí daru.

Veškeré prostředky budou použity na překonání složitého období spojeného s pandemií Covid – 19, a s tím spojenými omezujícími opatřeními.

Věříme, že Vám osud BB Areny není tak lhostejný, jako je lhostejný osud sportovišť naší vládě. Velice Vám za to děkujeme.

Nezařazené

REZERVACE