Nábor do Badmintonové školy na 2.pololetí

Nábor Badmintonové školy


Hledáte nový sportovní kroužek na 2. pololetí

BB Arena a BadmintonCoach provozují od září 2019 badmintonovou školu určenou zájemcům od 6 let věku.

Trénujeme každý den v :

15:00 – 16:30
16:30 – 18:00

Hlavním trenérem školy je Tomáš Krajča, trenér II. třídy a a profesionální kouč a Anežka Limanovská. Děti vedou zkušení trenéři z proseckého klubu a také asistenti z řad úspěšných juniorů. Tréninky jsou přizpůsobeny věku, a tak se děti mohou těšit na mnoho her, všeobecnou pohybovou průpravu a základy správného držení rakety, pohybu po kurtu a prvních úderů.

 

Tréninky badmintonové školy probíhají v BB Areně v Letňanech (Tupolevova 710, Praha 18). Zapsat se můžete do kterékoli tréninkové skupiny až do zaplnění kapacity, a to na jeden či více tréninků v týdnu.

Badminton je olympijský sport, krásný ve své náročnosti, všestrannosti, rychlosti i univerzálnosti a zároveň je nejrychlejším raketovým sportem. Neváhejte si jej vyzkoušet – pro ty nejlepší může jít o začátek cesty do závodního badmintonu; všechny ale čeká spousta dobré zábavy s opeřeným míčkem a raketou!

Badmintonová škola v Letňanech funguje pod oddílem SK Prosek Praha, ti nejšikovnější mohou plynule přejít do závodního oddílu a věnovat se badmintonu naplno.

Partnerem badmintonové školy je společnost Yonex, členové školičky tak budou mít nárok na slevu při nákupu raket a dalšího badmintonového vybavení

Více informací a přihlášky:
Anežka Limanovská
info@badmintoncoach.cz
tel: 733 643 897

Nezařazené

Napsat komentář

REZERVACE