Dle usnesení vlády ČR ze dne 29.11. 2020 opět otevíráme naše sportoviště od čtvrtka 3.12.2020. Rezervační systém je již aktivní a od 3.12. je možné si dělat opět rezervace.  Pokud by Vám snad propadl depozit nebo končila platnost permanentky, dejte nám vědět a platnost Vám zcela určitě prodloužíme.

Samozřejmě dodržujeme všechny nařízení vlády ČR a Ministerstva zdravotnictví a věříme, že i povinnost nosit roušky při sportu bude po projednání se zástupci sportů odstraněna, nicméně zatím se uvedená věc nepovedla projednat. V prostorech BB Areny jsou instalovány zásobníky s dezinfekcí, šatny a sprchy jsou odvětrávány a pravidelně dezinfikovány. Pohyb po areálu je možný jen v roušce.

Kolik osob může být najednou v prostorách sportovního areálu?

  1. Maximální kapacita je 1 osoba / 15 m2 plochy (počítejte všechny prostory, kde se veřejnost pohybuje, tedy i šatny, sprchy, chodby, recepce. Technické prostory, kam veřejnost nevstupuje, se do plochy pro celkovou kapacitu nezapočítávají).
  2. Minimální odstupy mezi cvičícími a dalšími osobami v prostoru centra musí být dva metry.

Osobní tréninky

  1. Osobní tréninky v podobě 1 trenér – 1 cvičící klient jsou povoleny, fyzický kontakt mezi trenérem a cvičícím je zakázán.

Šatny a sprchy

zajišťujeme průběžný úklid a dezinfekci prostor a pravidelné větrání. Budou k dispozici dezinfekční prostředky na ruce, apelujeme na klienty, aby v šatně strávili jen minimální čas potřebný k převlečení a vysprchování a aby dodržovali rozestupy.

Jaké ochranné pomůcky je třeba používat?

  1. V době sportování JE prozatím nutné zakrytí dýchacích cest.
  2. Mimo dobu cvičení musí klienti dodržet obecnou povinnost zakrýt si ústa a nos ochrannou pomůckou, a to ve všech prostorách fitness centra (vstup do centra, šatny, toalety, čekací prostor před sálem na skupinová cvičení atd.) Chrání jak sebe, tak i všechny další osoby.
  3. V prostoru kavárny je použití ochranné pomůcky povinné s výjimkou doby konzumace nápojů a jídla.
  4. Používání ochranných pomůcek je nutné i pro personál (recepce, úklid, necvičící trenéři), výjimku tvoří pouze zaměstnanci ve  stacionární  pozici,  kteří  jsou zároveň od ostatních ve vzdálenosti 2m.

zdroj informací je z České komory Fitness

Informace pro klienty Multisport karet – akceptace karet bude od 3.12. tedy od opětovného otevření a tím pádem žádná omezení nevznikají

Nezařazené

REZERVACE