Rekonstrukce BB Areny 2019


Bohužel se nám rekonstrukce trochu protahuje, proto bude BB arena uzavřena pro návštěvníky do 24.8.2019. Věříme, že poslední týden v srpnu již dojde k částečnému otevření, tak abyste od září u nás mohli opět sportovat.
Těšíme se na Vás.

Informace ze dne 25.6.2019

V sobotu 29.6.2019 bude BB Arena zcela uzavřena, v neděli 30.6. 2019 bude otevřeno jako každou neděli a od pondělí 1.7.2019 bude na celý červenec náš sportovní areál uzavřen.
Držte nám palce ať se nám vše povede.

Představujeme Vám rekonstrukci, která začala 3.6.2019 a která se dotkne celého našeho areálu.

Rekonstrukce řeší spojení obou původních areálů (SC Praha a Sportcentra Avion), tak abyste nemuseli přecházet z jednoho areálu do druhého, ale abyste byly u nás v BB areně. To řešíme spojením obou vestibulů a změněnou cestou ke Sportovní akademii P&M, dále do florbalové haly a také na tenisový kurt.Dále se rekonstruují nové šatny, tak aby vznikly šatny větší a prostornější a také uživatelsky přívětivější, na to navazují nové toalety a samozřejmě také sprchy. Vše výše uvedené je děláno s tím, aby došlo k nárůstu počtu sprch a toalet a také šatních skříněk.
Nově vzniknout také vstupy do haly s badmintonovými kurty 1 – 4, dojde ke změně u vchodu a přesunutí recepce, tak aby Vás recepce oslovila hned při vstupu do BB areny. Také zvětšujeme a zlepšujeme zázemí pro naše recepční, aby měli lepší podmínky na práci.

Uvažujeme také o změně interiéru a nábytku, který by korespondoval s představou o moderním sportovním areálu.

Pevně věříme, že veškeré změny budete vnímat jako naši snahu, abyste se u nás cítili lépe a abyste k nám chodili rádi.

Celá rekonstrukce je naplánována na období červen, červenec a srpen.
červnu dojde k menšímu omezení, kdy se začnou rekonstruovat šatny ve vedlejší budově, ale normálního provozu by se tato rekonstrukce mělo dotknout co nejméně.

červenci jsme bohužel nuceni celý náš areál uzavřít a bude probíhat maximum prací v hlavní budově.
Od srpna bychom rádi postupně najížděli na normální provoz a z toho důvodu bych Vás poprosil, abyste sledovali naše www stránky a také náš rezervační systém, kde se budou objevovat aktuální informace.

Vše směřujeme k 1.9., kdy bychom rádi zahájili provoz bez jakéhokoliv omezení.
Velice se omlouváme za způsobené komplikace a věříme, že se nám vše povede.

Zůstaňte nám věrni a těšíme se na Vaši návštěvu.

Nezařazené

Napsat komentář

REZERVACE